CELEBRITIES

H Lady Gaga μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Christian Carino


The Jennettes

4 Ιουνίου 2019

20190317_zaa_a123_055.jpg

Τον τελευταίο καιρό, η ερωτική ζωή της Lady Gaga έχει περάσει πολλά.

Κατά τη διάρκεια του show της, "Jazz & Piano" στο Las Vegas, η Gaga αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Christian Carino, όταν ένα τραγούδι της θύμισε την εποχή που ήταν αρραβωνιασμένη.

"Την τελευταία φορά που τραγούδησα αυτό το τραγούδι είχα ένα δαχτυλίδι στο χέρι μου, οπότε θα είναι διαφορετικά τώρα", είπε στο κοινό πριν τραγουδήσει το "Someone to Watch Over Me". Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Instagram του, ο Carino βρισκόταν στη Utah μαζί με τον Johnny Depp.

H φημολογία για τον χωρισμό του ζευγαριού ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς, με τον εκπρόσωπο της Gaga να επιβεβαιώνει στα μέσα Φεβρουαρίου ότι όντως διέλυσαν τον αρραβώνα τους, δύο χρόνια αφότου το ειδύλλιό τους έγινε πρωτοσέλιδο παντού.

Μετά το show της Κυριακής, η Gaga κατευθύνθηκε στο NoMad στο Las Vegaw, για το aftershow. Εκεί, η Gaga εξέπληξε πάνω από 100 θεατές με μια ιδιωτική παράσταση λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η απρόσμενη performance της περιλάμβανε κομμάτια όπως "Fly Me to the Moon," "Call Me Irresponsible" και "Don't Let Me Be Misunderstood."

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.