CELEBRITIES

O Τζεφ Μπέζος έκανε αγορές που του κόστισαν 80 εκατομμύρια δολάρια


5 Ιουνίου 2019

abaca_620070_013.jpg

Πλέον ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon Tζεφ Μπέζος, η περιουσία του οποίου ξεπέρασε τα 90 δισ. δολάρια και τον έφερε πρώτο στη θέση στη σχετική λίστα του περιοδικού Forbes το 2017.

Μέσα σε μια νύχτα ο Μπέζος είχε 1,4 δισ. δολάρια περισσότερα από την προηγούμενη ημέρα: η μετοχή της Amazon σημείωσε άνοδο 1,8% και έτσι έφερε τον μεγαλομέτοχο της εταιρείας στην κορυφή του καταλόγου με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Ο Mr.Amazon λοιπόν αποφάσισε να ξοδέψει 80 εκατομμύρια δολάρια αγοράζοντας τρία γειτονικά διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη. Μπορεί η εταιρεία Amazon να έχει εγκαταλείψει το σχέδιο ίδρυσης γραφείων της στη Νέα Υόρκη, ο Τζεφ Μπέζος όμως εξακολουθεί να θέλει να εγκατασταθεί στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal πρόκειται για ένα πολυτελές διαμέρισμα στον τελευταίο όροφο ενός κτιρίου στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν και για άλλα δύο που βρίσκονται ακριβώς από κάτω.

Δείτε στη gallery:  Αυτές είναι οι πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.