CELEBRITIES

Η βασίλισσα Ελισάβετ φόρεσε μία τιάρα που "διώχνει" το κακό στη συνάντησή της με τον Donald Trump


The Jennettes

6 Ιουνίου 2019

20190603_zaa_ap2_678.jpg

Η επίσκεψη του Donald Trump στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλάμβανε διαδηλώσεις, royal επισκέψεις και πολιτικές συναντήσεις. Αλλά ήταν το επίσημο δείπνο στο παλάτι του Buckingham προς τιμήν των Trumps, που κίνησε την προσοχή του κόσμου, αφού πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν εκεί.

Η Kate Middleton φόρεσε την αγαπημένη της τιάρα, τη Lover's Knot, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ Β' διάλεξε μία τιάρα από τη Βιρμανία με ρουμπίνια και διαμάντια, η οποία της είχε δωθεί από το House Garrard το 1973. Για ένα δελτίο τύπου ο κοσμηματοποιός Garrard αποκάλυψε πως η iconic τιάρα της βασίλισσας περιλαμβάνει "ρουμίνια που της είχε κάνει δώρο στον γάμο της ο λαός της Βιρμανίας. Τα 96 ρουμπίνια είναι μία συμβολική κίνηση, αφού τα ρουμπίνια στη βιρμανέζικη κουλτούρα προστατεύουν από το κακό και την αρρώστια, σε αυτή την περίπτωση να προστατέψει αυτόν που την φορά από τις 96 ασθένειες που μπορούν να προσβάλλουν τον άνθρωπο."

Λόγω τις ιδιαίτερης σημασίας των ρουμπινιών, κάποιοι χρήστες του Twitter πιστεύουν πως η βασίλισσα δεν εκτιμά και πολύ τον Αμερικάνο επισκέπτη της. Ωστόσο, αφού τα ρουμπίνια ήταν ένα δώρο του λαού της Βιρμανίας για τον γάμο της, ίσως να φόρεσε την τιάρα για να τιμήσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Philip.

 

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.