CELEBRITIES

Ποια γυναίκα πήρε τη θέση της Madonna ως η πλουσιότερη στη βιομηχανία της μουσικής


The Jennettes

6 Ιουνίου 2019

abaca_515374_007.jpg

Η Rihanna είναι επισήμως η πλουσιότερη γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, αφήνοντας πίσω της ονόματα όπως η Beyoncé, η Celine Dion και η Madonna. Η μουσικός και σχεδιάστρια φαίνεται πως διαθέτει net worth αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes.

H περιουσία της star προέρχεται τόσο από τη μουσική της όσο κι από τις επιχειρήσεις ομορφιάς της. Η σειρά καλλυντικών της Rihanna, Fenty Beauty, η οποία κυκλοφόρησε το 2017, απέφερε 100 εκατομμύρια δολάρια στις πρώτες 40 ημέρες της. Τα κέρδη της έκαναν τη Rihanna πλουσιότερη από τις περισσότερες από τις διάσημες καλλιτέχνιδες της μουσικής, όπως η Beyoncé και η Madonna.

Η Rihanna κυκλοφορεί επίσης μια γραμμή εσωρούχων, τη Savage x Fenty, η οποία έχει λάβει ιδιαίτερους επαίνους για την body-positive προσέγγισή της. Τον Μάιο κυκλοφόρησε το δικό της luxury brand, Fenty, με επένδυση από την LVMH.

"Τα λεφτά έρχονται στην πορεία, αλλά δουλεύω επειδή αγαπώ αυτό που κάνω, αυτό για το οποίο νιώθω πάθος", είπε η Rihanna τον Μάιο. "Η δουλειά θα αλλάξει όταν η ζωή μου αλλάξει στο μέλλον, αλλά ένα χρηματικό ποσό δεν πρόκειται να το σταματήσει αυτό".

Από την αρχή της μουσικής καριέρας της το 2005, η Rihanna έχει πουλήσει 250 εκατομμύρια δίσκους.

Δείτε ακόμη: Το style evolution της Rihanna

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.