CELEBRITIES

Η εγγονή της Grace Kelly είναι η νέα star του The Marvelous Mrs. Maisel


The Jennettes

7 Ιουνίου 2019

abaca_633576_040_1.jpg

Η εγγονή της Grace Kelly ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει μέλος του cast της βραβευμένης σειράς The Marvelous Mrs. Maisel στο Amazon. Το Page Six επιβεβαίωσε πως η Jazmin Grace Grimaldi, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Albert II του Μονακό, θα παίξει στη σειρά.

Η Grimaldi ανέβασε μία φωτογραφία του εαυτού της με ένα κοστούμι από τα 50s, υπονοώντας πως έγινε μέλος της σειράς. "And that’s a wrap... για τώρα. Ευχαριστώ για μία ΘΑΥΜΑΣΙΑ (MARVELOUS) πρώτη εμπειρία," έγραψε στη λεζάντα, σύμφωνα με το Page Six.

Παρότι αργότερα διέγραψε τη φωτογραφία, η 27χρονη άφησε ένα άλλο Instagram post προς τιμήν των γιαγιάδων της. "Με αφορμή την πρόσφατη δουλειά μου, δεν μπορώ παρά να κάνω ένα ταξίδι στις αναμνήσεις και να πάρω έμπνευση από τις πανέμορφες γιαγιάδες μου Grace και Jean! Μου λείπετε και σας αγαπώ και τις δύο!" έγραψε στο post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi) on

 

Δείτε ακόμη: Το μυστικό της Charlotte Casiraghi για το πριγκιπικό beauty look της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.