CELEBRITIES

Ο Jason Momoa τα βάζει με ψαράδες που έκοψαν την ουρά ενός καρχαρία για πλάκα


8 Ιουνίου 2019

abaca_662900_004.jpg

Δυο Ισλανδοί ανέβασαν ένα βίντεο που έγινε viral προκαλώντας όμως οργή και αγανάκτηση για τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα. Οι δυο νεαροί κόβουν στην ουρά ενός καρχαρία για πλάκα και την πετάνε στη θάλασσα, λέγοντας κοροϊδεύτηκα : "Προσπάθησε να ζήσεις τώρα έτσι, αλήτη!".

Λόγω της δημοσιότητας που γνώρισε το βίντεο, οι δυο ψαράδες βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη. Επίσης το συγκεκριμένο βίντεο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Jason Momoa που είναι γνωστός για τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες.

Ο Momoa εμφανώς οργισμένος έγραψε στο Instagram:

"Εδώ είστε λοιπόν... είναι κρίμα να βλέπει κανείς ότι είστε πιθανότατα καλοί άνθρωποι, φίλοι, οικογενειάρχες, πατεράδες, αλλά πήγατε και κάνατε αυτό το πράγμα γ@@ο. Η ζωή σας θα αλλάξει για πάντα, δεν έχω δει ποτέ ξανά στη ζωή μου κάτι τόσο σκληρό. Το γέλιο σας με εξοργίζει, ποτέ δεν ήθελα να κάνω κακό σε άνθρωπο τόσο πολύ όσο όταν άκουσα το γέλιο σας και αυτά που είπατε. Αυτό θα σας αλλάξει και προσεύχομαι να βρείτε λύτρωση. Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά αυτό που κάνατε εσείς ήταν διαβολικό. Θα πάθετε ότι και ο καρχαρίας. Άντε γ@@@@ε".

Δείτε στη gallery: Η Halle Berry είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.