CELEBRITIES

Τελικά ήταν η Irina Shayk εκείνη που χώρισε τον Bradley Cooper


The Jennettes

10 Ιουνίου 2019

abaca_672020_007_1.jpg

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια μαζί, ο κόσμος υπέθεσε πως ήταν εκείνος που την χώρισε. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει.

Μία πηγή μίλησε το Entertainment Tonight και είπε πως ήταν η Shayk που αποφάσισε να τελειώσει τη σχέση. "Πρόσφατα, η Irina αποφάσισε πως ως εδώ. Δεν ένιωθε πως είχε το επίπεδο δέσμευσης που ήθελε και οι ατελείωτοι καβγάδες έκαναν τη ζωή της αβάσταχτη," είπε η πηγή. "Είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και όταν συνειδητοποίησαν πως ήταν το μωρό που τους κρατούσε μαζί, είχε έρθει η ώρα του τέλους."

"Μερικοί φίλοι τους νιώθουν πως δεν είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν εκτός οικογενειακού πλαισίου και έγιναν όλα πολύ γρήγορα."

Απ' ότι φαίνεται, δεν ήταν χαρούμενοι στη σχέση για αρκετό καιρό. Σχεδόν χώρισαν κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του A Star Is Born αλλά τους "συμβούλεψαν να μην το κάνουν" γιατί ο πιθανός χωρισμός θα επισκίαζε την κυκλοφορία της ταινίας.

Όταν τελείωσε το press tour της ταινίας, η Irina θεώρησε πως θα είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά δεν λειτούργησε όπως το είχε σχεδιάσει.

"Η Irina πραγματικά είχε ελπίδες για το μέλλον τους μαζί και ένιωθε πως μόλις θα γεννιόταν το παιδί θα έβρισκαν τον χρόνο να παντρευτούν αλλά αυτό δε συνέβη ποτέ," είπε η πηγή. "Ήθελε το κάτι παραπάνω από τον Bradley με κάθε τρόπο. Αλλά ήταν δυστυχισμένη και ένιωθε πως εκείνος περνούσε πολύ χρόνο να δουλεύει".

Φαίνεται πως η Irina ξέρει τι ήταν αυτό που χρειαζόταν.

 

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.