CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow εξήγησε τον λόγο που δε ζει στο ίδιο σπίτι με τον σύζυγό της


The Jennettes

11 Ιουνίου 2019

abaca_634143_049.jpg

Η Gwyneth Paltrow δεν ήταν ποτέ αυτό που θα λέγαμε συμβατική. Σε μία νέα συνέντευξη στους Sunday Times, η ηθοποιός αποκάλυψε πως εκείνη και ο νέος της σύζυγος, Brad Falchuk, δεν μένουν μαζί, παρά μόνο τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ εκείνος τις υπόλοιπες γυρνά στο δικό του σπίτι.

"Όλοι οι παντρεμένοι φίλοι μου λένε πως ο τρόπος που ζούμε ακούγεται ιδανικός και δεν θα έπρεπε να αλλάξουμε τίποτα," είπε.

Η Paltrow πρόσθεσε επίσης ότι συζήτησε την κατάσταση με τη δασκάλα οικειότητας Michaela Boehm, η οποία της έδωσε τη σφραγίδα της έγκρισης, λέγοντας ότι αυτός ο κανονισμός στο να υπάρχει "πολικότητα" στη σχέση.

Η Paltrow συζήτησε επίσης την φιλία της με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin, ο οποίος πήγε με εκείνη και τον Falchuk διακοπές στις Μαλδίβες τα Χριστούγεννα για να γιορτάσει το νέο τους γάμο. "Μα, φυσικά," είπε για το ότι κάλεσε τον πρώην σύζυγό της στον "οικογενειακό μήνα του μέλιτος". "Ο Chris είναι οικογένεια και εκείνος και ο Brad είναι πολύ καλοί φίλοι".

 

Δείτε ακόμη: H Gwyneth Paltrow έχει το καλοκαιρινό ξανθό που θέλουμε όλες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.