CELEBRITIES

O Bradley Cooper διασκεδάζει στο Los Angeles μετά τον χωρισμό του με την Irina Shayk


The Jennettes

12 Ιουνίου 2019

20190211_zaf_ny1_077.jpg

Μετά τον χωρισμό του από την Irina Shayk, o Bradley Cooper αποφάσισε να περάσει χρόνο με τους φίλους του.

Ο Cooper εντοπίστηκε με φίλους στο ξενοδοχείο Sunset Tower στο δυτικό Hollywood το βράδυ της Δευτέρας. Ντυμένος casual, με αθλητικά και πορτοκαλί jacket, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πέρασε δύο ώρες στην πολυτελή τοποθεσία, με μια πηγή να επιβεβαιώνει ότι έδειχνε "πραγματικά ευδιάθετος και χαλαρός" κατά την έξοδό του.

Η εμφάνιση του Cooper έρχεται λίγες μόλιες μέρες μετά τα ρεπορτάζ για το τέλος της σχέσης του με την Irina Shayk, μετά από τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί. Οι φήμες για το ειδύλλιο του 44χρονου Cooper και της 33χρονης Shayk, που πλέον έχουν μια κόρη 2 ετών μαζί, εμφανίστηκαν αρχικά το 2015.

"Προσπάθησαν να το δουλέψουν για λίγο, αλλά έγινε σαφές ότι η σχέση είχε τελειώσει", εξήγησε μια πηγή. "Όσο κι αν προσπάθησαν να αναζωπυρώσουν αυτό που είχαν, δεν μπορούσαν να βρουν τη σπίθα".

Διαβάστε επίσης: Τελικά ήταν η Irina Shayk εκείνη που χώρισε τον Bradley Cooper

Αυτήν τη στιγμή το ζευγάρι φαίνεται πως επεξεργάζεται τις λεπτομέρειες του χωρισμού, βάζοντας σε προτεραιότητα την κόρη τους.

Δείτε ακόμη: Οι 18 πιο καταστροφικοί celebrity χωρισμοί του 2017

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.