CELEBRITIES

H Cindy Crawford εξήγησε γιατί κάνει ακόμα γυμνές φωτογραφήσεις στα 53 της


The Jennettes

13 Ιουνίου 2019

abaca_652860_077.jpg

Η υπέροχη Cindy Crawford μας βοηθά να ανυπομονούμε για την δεκαετία των 50 - από το πώς αντιμετωπίζει την έννοια της ηλικίας μέχρι την εμφάνισή της.

Μιλώντας σε ένα event με το WWD και τον Greg Renker, η Crawford συζήτησε το modelling στα 50 της.

Αποκάλυψε πως μαζί με τη φίλη της και επίσης supermodel, Christy Turlington, νιώθει πως είναι σημαντικό να κάνει ακόμα φωτογραφήσεις. "Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες που είναι 53, και νομίζω η Christy μόλις έγινε 50, πως υπάρχει ακόμη ομορφιά σε αυτό." Και αυτό συμπεριλαμβάνει και "καλόγουστες γυμνές φωτογραφήσεις"  τις οποίες η Crawford έκανε πρόσφατα για το βιβλίο του φωτογράφου Russell James.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

"Θυμάμαι κάποιον επικριτικό στο Instagram - και φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί τέτοιοι - να ανεβάζει κάτι τύπου 'Α, γιατί τα κάνεις ακόμα αυτά στην ηλικία σου; Και σκέφτομαι, υπάρχει ηλικία που το να είσαι γυμνή δεν είναι πανέμορφο; Είναι απλά ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς," είπε η Crawford. Σύμφωνα με το WWD, σημείωσε τη σημασία του οι γυναίκες να φέρονται στους εαυτούς τους όσο καλά θα φέρονταν στους φίλους τους. "Αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνω ακόμα φωτογραφήσεις," πρόσθεσε.

Το θρυλικό μοντέλο παραδέχτηκε πως τώρα είναι "λίγο πιο δύσκολο", παρ' όλα αυτά. Αστειεύτηκε λέγοτνας: "Ελπίζω αυτό να είναι politically correct, αλλά μερικές φορές λέω πως χρειάζομαι Viagra για τις φωτογραφήσεις. Είναι πιο δύσκολο να το διατηρήσω."

 

Δείτε ακόμη: H νέα αρετουσάριστη insta photo της Cindy Crawford με μπικίνι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.