CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε το αν ο Ross και η Rachel θα ήταν μαζί σήμερα


The Jennettes

13 Ιουνίου 2019

20170226-zaa-d20-1058.jpg

Μπορεί τα Φιλαράκια να τελειώσαν πριν 15 χρόνια, αλλά εμείς θέλουμε να μάθουμε: Είναι ακόμα η Rachel ο αστακός του Ross;

Όταν ρωτήθηκε αν το ζευγάρι θα ήταν ακόμα μαζί, η Jennifer Aniston απάντησε "Ναι, οπωσδήποτε". Όπως ξέρουν οι fans της κωμικής σειράς, η σχέση του Ross (David Schwimmer) και της Rachel υπήρξε ταραχώδης, με χωρισμούς κι επανασυνδέσεις, αλλά στο τέλος επιστρέφουν οριστικά ο ένας στον άλλο. Η Rachel, και το μωρό του ζευγαριού, η Emma, επιβιβάστηκαν σε ένα αεροπλάνο για το παρίσι και κατευθύνθηκαν στην αγκαλιά του Ross.

Σήμέρα η Aniston υποθέτει ότι "η Εmma θα έχει μεγαλώσει". "Πηγαίνει γυμνάσιο". (Ο Adam Sandler, συμπρωταγωνιστής της ηθοποιού στην ταινία Murder Mystery, αστειεύτηκε: Ατμίζει στο γυμνάσιο κι εσύ κάνεις τα στραβά μάτια. Καλή είσαι κι εσύ")

Ίσως το show, το οποίο σταμάτησε το 2004 μετά από 10 σεζόν, κάνει στην πραγματικότητα ένα διάλειμμα από τις οθόνες μας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ βρισκόταν στο show της Ellen DeGeneres, η ηθοποιός είπες ότι είναι ανοιχτή σε ένα reunion. Αλλά αργότερα, ανακάλεσε, και εξομολογήθηκε ότι "ειλικρινά, κουράστηκα να λέω όχι. Οπότε σκεφτηκα να δοκιμάσω αυτό και να δω τι θα γίνει"

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.