CELEBRITIES

Η Amy Schumer δημοσίευσε μια πολύ ρεαλιστική φωτογραφία για τη ζωή μετά τη γέννα και ξεσήκωσε αντιδράσεις


The Jennettes

13 Ιουνίου 2019

20180610_zaf_f84_567.jpg

H Amy Schumer είναι το λιγότερο πολύ ειλικρινής, για τη ζωή και την εγκυμοσύνη της. Καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πέταγε βόμβες αλήθειας για τη διαδικασία και η εποχή μετά τη γέννα δεν είναι διαφορετική.

Πριν από λίγες ημέρες, η Schumer ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία έχει βγάλει βόλτα τον γιο της, Gene, ενώ φοράει μόνο ένα σουτιέν και ένα εσώρουχο νοσοκομείου. Στη λεζάντα έγραψε: "5 εβδομάδες! Εσώρουχα νοσοκομείου για πάντα!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 weeks. Hospital underwear for life!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ amyschumer στις

Πολλές από τις celebrity φίλες της σχολιάσαν εκφράζοντας την εκτίμησή τους για το φως που ρίχνει η ηθοποιός στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης, της γέννας και της μητρότητας. Η Tess Holiday έγραψε:
"Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο ωμή κι ευάλωτη για την πραγματικότητα της επιλόχειας ζωής. Υπάρχει τόση πίεση στις νέες μαμάδες για να "επιστρέψουν" κι αυτό δεν είναι πραγματικό. Αυτό που κάνεις είναι υπέροχο, κι είσαι υπέροχη, κι αυτά τα νοσοκομειακά εσώρουχα είναι τόσο άνετα!"

Δυστυχώς, υπήρξαν και άνθρωποι που έσπευσαν να την ενημερώσουν ότι δεν βρίσκουν ωραίο το ότι δημοσίευσε τη φωτογραφία, και επεσήμαναν ότι θα έπρεπε να προσπαθεί λίγο περισσότερο να δείχνει ευπαρουσίαστη. 

Οι πιθανότητες να επηρεαστεί από αυτό η Amy πάντως, είναι μάλλον μηδαμινές.

Δείτε ακόμη: 

Abbie Fox: Μια φωτογράφος εναντιώνεται στην κριτική που δέχονται οι μαμάδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.