CELEBRITIES

H Lena Headey αποκάλυψε τη διεγραμμένη σκηνή από το Game of Thrones που θα άλλαζε τα πάντα


The Jennettes

19 Ιουνίου 2019

rs_1024x683-190409070226-1024-3-game-of-thrones-s8-ch-040919.jpg

Η σταρ του Game of Thrones, Lena Headey εμφανίστηκε σε ένα συνέδριο comics στο Μόναχο, όπου αποκάλυψε μια βασική σκηνη η οποία αφαιρέθηκε εντελώς από την έβδομη σεζόν του Game of Thrones. H συγκεκριμένη σκηνή θα έδινε μερικά στοιχεία για τις αποφάσεις της Cercei στην τελευταία σεζόν.

Η Headey είπε ότι η σκηνή της έβδομης σεζόν έδειχνε την Cercei να "χάνει το μωρό". Το περιέγραψε μάλιστα ως "τραυματικό" και μια "σημαντική στιγμή για τη Cercei".

"Moυ άρεσε πολύ που το έκανα, επειδή σκέφτηκα ότι [η σκηνή] θα λειτουργούσε διαφορετικά για τον ρόλο", είπε η Headey. H Cercei είπε ότι ήταν έγκυος με το παιδί του αδερφού της στην έβδομη σεζόν. Έπειτα, στην ογδοη σεζόν, εκείνη και οι υπόλοιποι συνέχισαν να αναφέρουν το μωρό. Αργότερα, έκανε τον Euron Greyjoy να πιστεύει ότι εκείνος ήταν ο πατέρας, ενώ δεν ήταν έγκυος. Ή ήταν; Για αυτόν τον λόγο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Μιλώντας στον Guardian για τη μοίρα της Cercei, η Headey είπε ότι είχε παραπονεθεί αρκετά για την κατάληξη, αλλά ήθελε πρώτα να μιλήσει με τους δημιουργούς David Benioff και Dan Weiss. Συνέχισε λέγοντας ότι ήθελε ένα καλύτερο τέλος για τον χαρακτήρα της, αλλά καταλαβαίνει ότι δε θα μπορούσε να γίνει αυτό για όλους.

Δείτε ακόμη: 9 backstage φωτογραφίες από το Game of Thrones που καταστρέφουν τη μαγεία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.