CELEBRITIES

H Kate Middleton κατηγορήθηκε για αγένεια προς τη Βασίλισσα Letizia


The Jennettes

19 Ιουνίου 2019

20190617_zaa_ap2_180.jpg

Η Kate Middleton και η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας παρευρέθηκαν στην τελετή του Ιππικού, Order of the Garter, και ένα βίντεο στο οποίο η Kate δείχνει αγενής με τη Letizia έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο συγκεκριμένο βιντεο, η Kate βγαίνει από το αυτοκίνητό της, χαιρετάει μερικούς ανθρώπους και προσπερνάει τη Letizia. Δεδομένου ότι η Letizia είναι Βασίλισσα, οι περισσότεροι αντέδρασαν αρνητικά στη συμπεριφορά της Kate και επεσήμαναν ότι θα έπρεπε να υποκλιθεί, όχι απλώς να την προσπεράσει χωρίς να την κοιτάξει.

Φυσικά, για να αναλύσουμε ένα κλιπ μερικών δευτερολέπτων, θα πρέπει πρώτα να λάβουμε υπόψιν μας το πλαίσιο στο οποίο συμβαίνουν όλα αυτά. Η Kate και η Letizia είχαν μια εκτενή συζήτηση ενώ επέβαιναν στην άμαξα κατά τη διάρκεια αυτής της τελετής και έδειχναν πραγματικά ενθουσιασμένες.

Η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Judi James, επεσήμανε ότι όντως υπήρχε μια ένταση μεταξύ της Kate και της Βασίλισσας Letizia κατά τη διάρκεια της διαδομής με την άμαξα, αλλά υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό. "Η Kate μοιάζει να μην τα πηγαίνει καλά με τις διαδρομές πάνω σε άμαξα, γιατί της προκαλούν ναυτία", λέει η Judi. "Η γλώσσα του σώματός της έδειχνε ένταση κατά τη διάρκεια της διαδρομής στην τελετή Trooping of the Colour κι εδώ θα μπορούσε να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα".

Ίσως πρέπει το κοινό του twitter να χαλαρώσει και να μην ψάχνει παντού κρυμμένα μηνύματα και βεντέτες.

Δείτε ακόμη: Η εμφάνιση της Letizia με λευκό κοστούμι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.