CELEBRITIES

H Kate Middleton έκανε ένα πολύ γλυκό δώρο στον Πρίγκιπα William για τα γενέθλιά του


The Jennettes

22 Ιουνίου 2019

593259831_3847492147089341677_n.jpg

Ο Πρίγκιπας William έγινε 37 χθες και η Kate Middleton το γιόρτασε προσφέροντας του το πιο γλυκό δώρο γενεθλίων.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύμανα, η Δούκισσα, με τη βοήθεια των τριών παιδιών τους Πρίγκιπα George, Πριγκίπισσα Charlotte και Πρίγκιπα Louis, έφτιαξε ένα λεύκωμα με τις καλύτερες αναμνήσεις της οικογένειας, το οποίο περιλαμβάνει φωτογραφίες και ζωγραφιές των παιδιών.

Η Κate, η οποία είναι γνωστό πως είναι πολύ δημιουργική, ήθελε να φτιάξει μια συλλογή από ξεχωριστές στιγμές που έζησε η οικογένεια την τελευταία χρονιά. Είναι πιθανό ότι στο λεύκωμα περιλαμβάνονται και μερικές υπέροχες στιγμές του πρώτου χρόνου ζωής του Πρίγκιπα Louis.

Σύμφωνα με μια πηγή, "η Kate και τα παιδιά είχαν συνθέσει ζωγραφιές των παιδιών, κολλάζ και εκτυπώσεις σε ένα μεγάλο άλμπουμ".

"Αντικατοπτρίζουν όσα έχουν κάνει μέσα στην τελευταία χρονιά. Μπορεί κανείς να δει όλες τις οικογενειακές εκδηλώσεις, μαζί με αντίστοιχες φωτογραφίες, εικόνες ή ζωγραφιές".

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.