CELEBRITIES

Όταν ο μεθυσμένος Russell Crowe αγόρασε ένα κεφάλι δεινοσαύρου από τον DiCaprio


22 Ιουνίου 2019

r.crowe_.jpg

Χρυσάφι πλήρωσε ο Ράσελ Κρόου τα λίγα παραπάνω ποτήρια βότκα που ήπιε. Συγκεκριμένα του κόστισαν 35.000 δολ., καθώς τόσο αγόρασε ένα κεφάλι δεινοσαύρου από τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, όντας λιγάκι μεθυσμένος.

Αμάρτησε για τα παιδιά του, όπως εξήγησε ο Κρόου στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν την Τετάρτη: «Το αγόρασα για τα παιδιά μου και ξέρετε το ελαφρυντικό είναι ότι στη συναλλαγή που έγινε στο σπίτι του Λεονάρντο, έπαιξε ρόλο η λίγη παραπάνω βότκα που είχα πιει».

Περιγράφοντας εκείνη τη βραδιά, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέφερε: «(Ο Ντι Κάπριο) ξεκίνησε την κουβέντα λέγοντας, “έχω πάρει αυτό το κεφάλι, αλλά υπάρχει ένα άλλο που θέλω πολύ να αποκτήσω και έτσι προσπαθώ να το πουλήσω". Τότε του είπα: "Θα το αγοράσω εγώ. Πόσα θες;" και εκείνος απάντησε "Δώσε μου απλώς όσο πλήρωσα για να το αγοράσω". Νομίζω πλήρωσε 30 με 35 χιλιάδες δολάρια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.