CELEBRITIES

O Barack και η Michelle Obama κάνουν διακοπές στην Ιταλία με τον George και την Amal Clooney


The Jennettes

25 Ιουνίου 2019

20190515_zaa_s197_2941.jpg

Το Hollywood συνάντησε τη Washington αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, μαζί με τη σύζυγό του Michelle Obama, συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ευρώπη και πέρασαν λίγο χρόνο με μερικά γνωστά πρόσωπα, τον George και την Amal Clooney.

Σύμφωνα με το E! News, οι Obamas δείπνησαν το Σάββατο στο σπίτι των Clooney, όπου το φαγητό το ετοίμασαν ιταλοί σεφ.

Την Κυριακή, είχαν χρόνο να απολαύσουν την πισίνα, μεσημεριανό στον κήπο και δείπνο στη Villa D'Este, ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια του Clooney. "Ο George κι ο Barack έδειχναν σαν κολλητοί. Μοιάζουν να μην ξεμένουν ποτέ από θέματα συζήτησης", μοιράστηκε μια πηγή. "Γελούσαν όλη την ώρα κι έβγαζαν μαζί φωτογραφίες".

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, "η Μichelle και η Amal τα πήγαν πολύ καλά. Γέλασαν και φαίνεται πως έχουν μια όμορφη φιλία".

Το εστιατόριο φαίνεται πως έβαλε ένα σήμα για να καλωσορίσει τους Obama και αφίερωσε μάλιστα και πίτσες στα ονόματά τους.

Η φιλία των δύο ζευγαριών έχει μεγάλη ιστορία, καθώς το 2012 ο George διοργάνωσε έναν έρανο στο σπίτι του στο Los Angeles, για την καμπάνια της επανεκλογής του προέδρου.

Το 2018, ο George έλαβε ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα από τον Barack όταν παρέλαβε το βραβείο AFI Life Achievement. "Ο George Clooney είναι ένας καλός άντρας, ένας καλός πολίτης, κι ένας εξαιρετικός δημιουργός ταινιών", δήλωσε ο πολιτικός.

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.