CELEBRITIES

Η Meghan Markle άλλαξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και δεν το κατάλαβε κανείς


The Jennettes

25 Ιουνίου 2019

20190608_zaf_x99_292.jpg

Nωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Δούκισσα του Sussex έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιού της, Archie, στην τελετή Trooping the Colour. Όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη Meghan στην ετήσια παρέλαση για τα γενέθλια της Βασίλισσας, και οι παρατηρητικοί πρόσεξαν ένα νέο εντυπωσιακό δαχτυλίδι στο χέρι της: ένα διαμαντένιο ολόβερο δαχτυλίδι, το οποίο ήταν πιθανόν δώρο του συζύγου της, Πρίγκιπα Harry, είτε προς τιμήν της γέννησης του πρώτου παιδιού τους, είτε προς τιμήν της πρώτης επετείου τους.

Αυτό που δεν παρατήρησαν όμως εξαρχής, αλλά λίγο αργότερα, ήταν πως ένα άλλο σημαντικό κόσμημα της Meghan Markle ήταν λίγο διαφορετικό. Φαίνεται πως η Δούκισσα επανασχεδίασε το δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Στις φωτογραφίες από το Τrooping the Colour, το δαχτυλίδι μοιάζει να έχει αλλάξει, και πλέον έχει μια σειρά από μικρά διαμαντάκια πάνω σε μια λεπτή βέρα, ενώ πριν οι τρεις πέτρες ήταν επάνω σε ένα ενιαίο χρυσό βεράκι.Τα ίδια τα τρια διαμάντια πάντως μοιάζουν να μην έχουν αλλάξει.

Δεν είναι σαφές το πότε ακριβώς έγιναν οι αλλαγές αυτές, καθώς η Meghan δεν φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. Υπάρχει μια πιθανότητα να είναι ένα εντελώς καινούριο δαχτυλίδι, το οποίο σχεδιάστηκε ώστε να ταιριάζει με τις αλλαγές στο σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Πάντως, στις πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο, η Meghan φοράει το νέο σχέδιο δαχτυλιδιού.

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.