CELEBRITIES

Η Kate Middleton κατηγορείται πως αγνόησε την Camilla σε ένα νέο video με την βασίλισσα Letizia


The Jennettes

1 Ιουλίου 2019

20180609_zaa_ap2_709.jpg

Οι δυναμικές ανάμεσα σε φίλους είναι δύσκολες. Οι δυναμικές ανάμεσα σε οικογένειες, είναι ακόμα πιο δύσκολες. Οι δυναμικές ανάμεσα σε βασιλικές οικογένειες, όχι απλά είναι δύσκολες, αλλά βρίσκονται και υπό συνεχή παρατήρηση του κοινού.

Ένα παράδειγμα είναι το πιο πρόσφατο video της Kate Middleton που κατηγορήθηκε πρόσφατα για το ότι αγνόησε την πεθερά της, Camilla Parker Bowles, κατά τη διάρκεια του Order of the Garter στο παλάτι του Windsor.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν, πως όσο η Kate συζητούσε με την βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, η Camilla γυρνά προς το μέρος τους για να πάρει μέρος στη συζήτηση, αλλά απλά καταλήγει να κάθεται εκεί, άβολα, όσο η Letizia και η Kate συνεχίζουν τη συζήτησή τους.

Σύμφωνα με την Express, τα σχόλια στο Twitter γράφουν για το ότι η Middleton "δεν ήταν φιλική" και πως "η Camilla αξίζει σεβασμό".

Ωστόσο, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Judi James, μίλησε στην εφημερίδα σχετικά με το γεγονός, λέγοντας:

"Όλοι έχουμε βρεθεί σε μία στιγμή που προσπαθούμε να μπούμε σε μία νέα παρέα και καταλήγουμε ακίνητοι να ακούμε επειδή τους βλέπουμε να περνούν τόσο καλά συζητώντας. Μπορεί να μην μας είδαν ή μπορεί να είχαν τόσο καλή συζήτηση που δεν ήθελαν να διακόψουν τις ιστορίες τους, κι αυτό είναι που συνέβη στην Camilla όσο προσπαθούσε να πάρει μέρος σε μία πολύ διασκεδαστική συζήτηση με την Kate και τη Letizia."

Με λίγα λόγια, η Kate δεν αγνόησε την Camilla, απλά είχε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Letizia.

 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.