Η Karlie Kloss σταμάτησε να συνεργάζεται με τη Victoria's Secret επειδή δεν ταίριαζε με τις φεμινιστικές αντιλήψεις της

The Jennettes
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019
abaca_681989_1471.jpg

Για πολλά χρόνια, η Karlie Kloss ήταν συνδεδεμένη στο μυαλό των ανθρώπων με τις σέξι φωτογραφήσεις που έκανε για την εταιρεία Victoria's Secret. Ωστόσο, το 26χρονο μοντέλο αποφάσισε ξαφνικά να σταματήσει να ποζάρει για τη διάσημη εταιρεία εσωρούχουν το 2015.

Εκείνη την εποχή δεν έκανε καμία δήλωση για να εξηγήσει την απόφασή της, αλλά τώρα, η παρουσιάστρια του Project Runway αποκάλυψε για αυτό που την ενέπνευσε να αποχωρήσει. "Ο λόγος που αποφάσισα να σταματήσω να δουλεύω με τη Victoria's Secret ήταν ότι δεν ένιωθα ότι ήταν μια εικόνα που αντικατόπτριζε πραγματικά αυτό που είμαι και το μήνυμα που θέλω να στείλω στις νεαρές κοπέλες σε όλο τον κόσμο σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι όμορφη".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?☀️✨⚡️?✨ @BritishVogue August 2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις

Επιπλέον, η Karlie βρισκόταν εν μέσω φεμινιστικών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, κι άρχιζε να εφαρμόζει τα μαθήματα της στην πράξη. "Νομίζω ότι ήταν ένα σημείο καμπής για εμένα το να πάρω στα χέρια μου τη δύναμή μου ως φεμινίστρια, το να μπορώ να κάνω τις επιλογές μου και το δικό μου αφήγημα, είτε μέσω των εταιρειών που επιλέγω να συνεργαστώ, είτε μέσω της εικόνας που δείχνω στον κόσμο", εξήγησε η Kloss.

H επιλογή της να αφήσει την εταιρεία εσωρούχων έδειξε στην ουσία το πόσο δρόμο έχει διανύσει ως επαγγελματίας. Λέει ότι στο παρελθόν "φοβόταν" ότι θα έχανε κάποια δουλειά ή θέση αν έλεγε ότι δεν θέλει να κάνει κάτι. Πλέον, αποδείχθηκε ότι το να απορρίπτει δουλειές της έδωσε δύναμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friyayyyyy ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις

Η star μοιράστηκε ότι "όσο περισσότερο εξασκούσα τη δύναμη της φωνής μου, τόσο περισσότερο σεβασμό κέρδιζα από τους συνεργάτες μου. Και κέρδισα περισσότερο σεβασμό και για τον εαυτό μου. Όχι μόνο έχω πλέον την αυτοπεποίθηση να σταθώ στο ύψος μου, αλλά να ξέρω και τη δύναμη της φωνής μου".

Δείτε ακόμη: Το γραφείο της Karlie Kloss μοιάζει με το σπίτι των ονείρων μας