CELEBRITIES

Ο λόγος που η Serena Williams δε δίνει συμβουλές για τη μητρότητα στη Meghan Markle


The Jennettes

2 Ιουλίου 2019

abaca_672020_0271.jpg

Η Serena Williams μπορεί να είναι ένα συντριβάνι με tips για τις μαμάδες, τώρα που η πρώτη κόρη της είναι σχεδόν δύο ετών, αλλά δεν πρόκειται να προσφέρει ακόμα τη σοφία της στη φίλη της, Meghan Markle. Η 37χρονη αστέρας του τένις μίλησε στο BBC κι αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έχει αποφασίσει να μην μοιραστεί ακόμα τις γονεϊκές συμβουλές της με τη Δούκισσα του Sussex.

"Ποτέ δε χάνω την ευκαιρία να πω μερικές λέξεις σοφίας, γιατι νιώθω ότι όλοι όταν έχουν παιδί, και ειδικά αν κάποιος έχει κάνει μόλις ένα μωρό, οπότε είναι δύσκολο", εξήγησε στο BBC η Serena. Παρόλο που έχει δίκιο σε αυτό, πρόσσθεσε ότι θα προτιμούσε η Meghan να βιώσει τη μητρότητα χωρίς εξωτερικές παρεμβολές και να κάνει τα πράγματα με τον τρόπο της, ειδικά στην αρχή. "Ας περάσει τους τρεις, τέσσερις πρώτους μήνες και μετά μπορούμε να μιλήσουμε", δήλωσε η αθλήτρια.

Η φιλία των γυναικών κρατάει πολλά χρόνια, από τη συνάντησή τους στο Super Bowl το 2010, και από τότε έχουν στηρίξει η μια την άλλη σε κάθε περίπτωση. H Serena παρευρέθηκε στον γάμο της Meghan τον περασμένο Μάιο και στο baby shower στη Νέα Υόρκη νωρίτερα το 2019. Από την άλλη, η Meghan συχνά εμφανίζεται στους αγώνες της Serena και φοράει ρούχα από τη συλλογή της.

Δείτε ακόμη:

9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.