CELEBRITIES

O κόσμος της μόδας τίμησε τον Karl Lagerfeld με μια συγκινητική γιορτή


The Jennettes

3 Ιουλίου 2019

abaca_653865_023.jpg

Τρεις μήνες μετά το θάνατο του του Karl Lagerlfeld και οι άνθρωποι της μόδας αποφάσισαν να τιμήσουν την μνήμη του με μια συγκινητική τελετή που έκαναν για εκείνον. Τρεις μεγάλοι οίκοι μόδας με τους οποίους είχε συνεργαστεί ο Lagerlfeld – o Οίκος Chanel, ο Οίκος Fendi και ο Οίκος Karl Lagerfeld διοργάνωσαν στις 20 Ιουνίου, στη συμπλήρωση των τριών μηνών από την απώλεια του Karl Lagerfeld μια όμορφη εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους για να αποχαιρετήσουν και επίσημα τον αγαπημένο σχεδιαστή.

Η προσωπικότητα του Karl παρουσιάστηκε μέσα από video που έπαιζαν κατά την διάρκεια της παράστασης, μέσα από αναγνώσεις αγαπημένων του βιβλίων ενώ στη σκηνή εμφανίστηκαν μουσικοί και χορευτές που έστησαν μικρές παραστάσεις δημιουργώντας μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο κοινό.

Οι διάσημοι καλεσμένοι Tilda Swinton, Fanny Ardant, Cara Delevingne και Helen Mirren, όλες τους στενές φίλες του Karl Lagerfeld ήταν εκεί για να μιλήσουν για τον μέντορα και φίλο τους.

Δείτε το παρακάτω video από την μοναδική τελετή:

Δείτε ακόμη:

Karl Lagerfeld: 18 φωτογραφίες από τη ζωή του θρύλου της μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.