CELEBRITIES

Η Hilary Duff δέχθηκε σκληρή κριτική επειδή τρύπησε τα αφτιά της κόρης της


The Jennettes

4 Ιουλίου 2019

20170627_zaf_f84_044.jpg

Η Hilary Duff δέχτηκε πολυ θυμωμένα σχόλια από χρήστες του διαδικτύου, επειδή τρύπησε τα αφτιά της 8 μηνών κόρης της. Σε μια φωτογραφία την οποία μοιράστηκε πρόσφατα η ηθοποιός, κάποιοι followers πρόσεξαν ότι στα αφτιά της μικρής Banks υπάρχουν μικρά στρασάκια. Η Hilary κρατάει στην αγκαλιά της την μικρή και χαμογελάει, αλλά είναι η πρώτη φωτογραφία στην οποία εντοπίζονται τα μικρά σκουλαρίκια στα αφτιά της μικρής.

Αρκετοί σχολίασαν θετικά τις τρύπες στα αφτιά της Banks, πολλοί άλλοι όμως ένιωσαν την ανάγκη να προσβάλλουν την ηθοποιό και να κρίνουν την επιλογή της. "Δεν μπορεί να χωρέσει το μυαλό μου το γιατί σκέφτηκες ότι θα είναι εντάξει να τρυπήσεις τα αφτιά της κόρης σου. Προκαλώντας της τόσο πόνο και δυσφορία", ήταν ένα από τα σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mama and ? ? @matthewkoma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff) στις

Κάποιοι μάλιστα δήλωσαν ότι σκοπεύουν να σταματήσουν να ακολουθούν την Duff εξαιτίας του πόνου που προκάλεσε στη Banks, ενώ χαρακτήρισαν την πράξη της ως "παιδική κακοποίηση". Πάντως η μικρή Banks δείχνει πολύ καλά και χαρούμενη.

Δείτε ακόμη: 9 stylish διάσημες μαμάδες με ασυναγώνιστα looks

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.