CELEBRITIES

Πού βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της "Γαλάζιας Λίμνης" σχεδόν 40 χρόνια αργότερα;


The Jennettes

6 Ιουλίου 2019

19800101_alb_a90_288057.jpg

H ταινία "Γαλάζια Λίμνη" βγήκε στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 1980, δηλαδή 39 ολόκληρα χρόνια πριν. H μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος στη μεγάλη οθόνη χάρισε διεθνή φήμη στους πρωταγωνιστές της, Brooke Shields και Christopher Atkins και απογείωσε τις καριέρες τους.

H Brooke, η οποία ήταν μόλις 14 ετών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, έγινε το πρόσωπο της αρχής της δεκαετίας του '80, ενώ ο Christopher έπαιξε σε αρκετές σειρές και ταινίες μετά από αυτό.

Πού βρίσκονται όμως οι πρωταγωνιστές της σήμερα;

Η Shields, η οποία είναι πλέον 54 ετών, αποκάλυψε ότι πέρασε πολλά χρόνια δίνοντας μάχη με την αυτοπεποίθησή της, μια μάχη που σε μεγάλο βαθμό σχετιζόταν με το σώμα της και τα μη ρεαλιστικά πρότυπα για το πώς "θα έπρεπε" αυτό να είναι. Πλέον δηλώνει ότι προσπαθεί να αποδέχεται και να αγαπάει τον εαυτό της που μεγαλώνει, ενώ δεν αντιτίθεται σε ήπιες παρεμβάσεις που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να νιώσει καλύτερα. Γυμνάζεται πολύ και προσπαθεί να δείχνει ο καλύτερος εαυτός της.

???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις

Ο Christopher Atkins από την άλλη, δεν κατάφερε να αποτινάξει εντελώς το να τον θυμούνται ως "το αγόρι από τη Γαλάζια Λίμνη". O 58χρονος ηθοποιός, ο οποίος έπαιξε σε σχεδόν 100 ταινίες και σειρές, πρωταγωνιστεί στο musical "Ladies Night", ενώ δεν ενοχλείται καθόλου που συνεχίζει να είναι αναγνωρίσιμος για μια ταινία που μετρά σχεδόν 40 χρόνια ζωής. Πλέον, ασχολείται επίσης με την παραγωγή ταινιών, τη συγγραφή σεναρίων και τη σκηνοθεσία.

"Oh, yes, it's Ladies' Night. And the feeling's right" ⭐⭐⭐⭐⭐ LADIES NIGHT the smash hit musical, the ORIGINAL Full Monty, kicks off tonight in Wyong. With eight sold out tours of Britain and the U.K, it won France’s premiere theatre award for comedy – The Molière Prize in 2001, it stars Christopher Atkins (Blue Lagoon), Steven Tandy (The Sullivans), Alli Pope (Menopause The Musical). To see it in your town check out all the tour dates in link in bio. #ladiesnight #fullmonty #bluelagoon #christopheratkins #malestripshow #funny #comedy #musical

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abstract Entertainment (@abstractentertainmentau) στις

Δείτε ακόμη: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.