CELEBRITIES

Αρραβωνιάστηκε η Cara Delevingne με την Ashley Benson;


The Jennettes

11 Ιουλίου 2019

Αρραβωνιάστηκε η Cara Delevingne με την Ashley Benson;

Όλοι λατρεύουν την Ashley Benson και την Cara Delevingne, οπότε όταν κυκλοφόρησαν τα νέα πως άρχισαν να βγαίνουν, το internet ενθουσιάστηκε πραγματικά. Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να κυκλοφορούν τον Μάιο 2018, αλλά καθώς και οι δύο διατηρούν την προσωπική τους ζωή ιδιωτική, δεν έδωσαν πολλά στοιχεία. Μέχρι και τον Αύγουστο, όταν εθεάθησαν να ανταλάσσουν ένα φιλί μπροστά στους φωτογράφους στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashley Benson (@ashleybenson) on

Από τότε έχουν υπάρξει αχώριστες και βρίσκονται παντού μαζί. Τώρα, οι fans τους πιστεύουν πως το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο η Ashley και η Cara εθεάθησαν να κάνουν διακοπές στο Saint-Tropez, φορώντας δαχτυλίδια στον παράμεσο των αριστερών τους χεριών, που έδειχναν σαν δαχτυλίδια αρραβώνων. Φυσικά, καμία δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί τις φήμες.

Όπως και να ΄χει, φαίνεται πως είναι χαρούμενες στη σχέση τους και όταν η Cara ρωτήθηκε για τον λόγο που αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με την Ashley, απάντησε: "Δεν ξέρω, επειδή είναι το Pride. Έχουν περάσει 50 χρόνια από το Stonewall και δεν ξέρω. Είναι και η επέτειό μας ενός χρόνου, οπότε γιατί όχι;"

Δείτε ακόμη: 5+1 Ζευγάρια που δε θέλαμε να χωρίσουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.