CELEBRITIES

Η Sophia Loren επιστρέφει στο cinema στη νέα μεταφορά του βιβλίου «Η Ζωή Μπροστά σου»


The Jennettes

12 Ιουλίου 2019

64770649_859270544428791_6688580522675755161_n.jpg

H 84χρονη Sophia Loren επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα για χάρη του γιου της, Εντοάρντο Πόντι ο οποίος είναι σκηνοθέτης και αποφάσισε να συνεργαστούν στην επόμενη ταινία του. Η Loren θα υποδυθεί τη Madame Rosa, μια γυναίκα που στο παρελθόν επιβίωσε του Ολοκαυτώματος και σήμερα αναπτύσσει δεσμούς με ένα νεαρό παιδί προσφύγων από τη Σενεγάλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ART (@artedellsoul) on

H ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο «Η Ζωή Μπροστά σου» και στο παρελθόν έχει ξαναγίνει μεταφορά το συγκεκριμένο story και είχε κερδίσει τότε το Όσκαρ Καλύτερου Ξενόγλωσσου film.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Itt önmagam lehetek (@femcafe.hu) on

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ιταλία, και η Loren δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου με ξέρει πολύ καλά. Ξέρει κάθε εκατοστό του προσώπου, της καρδιάς μου και της ψυχής μου. Θα προχωρήσει στο επόμενο πλάνο μόνο όταν ξέρει ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vintage Model♀️ (@fashion_pinup_) on

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, η ταινία θα είναι έτοιμη τον Μάρτιο του 2020 και φυσικά αναμένουμε να θαυμάσουμε την Sophia Loren σε αυτή της την καλλιτεχνική επιστροφή!

 Δείτε ακόμη:

Sophia Loren

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.