CELEBRITIES

H Kim Basinger έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για να μιλήσει για τα δικαιώματα των ζώων


The Jennettes

15 Ιουλίου 2019

20170202_zaf_o05_029.jpg

Το όνομα της Kim Basinger είναι ταυτισμένο με την θηλυκότητα και την ομορφιά καθώς είναι μια από τις λίγες πρωταγωνίστριες του Hollywood που μας απασχολούν ακόμη και σήμερα.

Η ίδια δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις αφού όπως έχει δηλώσει θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος. Έτσι, μετά από έναν σχεδόν χρόνο αποχής από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε να μιλήσει για τα δικαιώματα των ζώων.Μάλιστα είχε συμμετάσχει σε διαμαρτυρία για το εμπόριο κρέατος σκύλου έξω από την πρεσβεία της Νοτίου Κορέας στο Los Angeles. Η 65χρονη ηθοποιός ταξίδεψε στη Νότιο Κορέα όπου μίλησε σε συνέδριο για τα δικαιώματα των ζώων στη χώρα στο πλευρό του νοτιοκορεάτη πολιτικού Pyo Chang-won ο οποίος ασχολείται με τέτοιου είδους ζητήματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Basinger (@kim.basinger) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 표창원 (@changwonpyo) on

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της ανέβασε φωτογραφία με τον νοτιοκορεάτη πολιτικό καλώντας τους πολίτες να σταματήσει το εμπόριο αλλά και ο βασανισμός σκύλων με σκοπό την εμπορία του κρέατός τους.

Δείτε ακόμη:

9 1/2 εβδομάδες: Όταν η Kim Basinger έγινε η φαντασίωση όλων των αντρών

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.