CELEBRITIES

O Brad Pitt ρώτησε τον Leonardo DiCaprio αν υπήρχε χώρος για τον Jack πάνω στην διάσημη πόρτα του Τιτανικού


The Jennettes

16 Ιουλίου 2019

titanic-jack-and-rose-plank-scene.jpg

Η θεωρία της πόρτας του Τιτανικού είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια των ταινιών. Θα μπορούσε ο Jack, ο χαρακτήρας του Leonardo DiCaprio, να χωρέσει στην ξύλινη σανίδα μαζί με την Rose της Kate Winslet; Ο DiCaprio ήρθε αντιμέτωπος με αυτήν την ερώτηση καθώς έκανε μια συνέντευξη για την τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt και την Margot Robbie, "Κάποτε στο Hollywood".

Για όσους δε θυμούνται -αν υπάρχουν τέτοιοι-, μόλις καταφέρνει να διαφύγει από το πλοίο που βυθίζεται, η Rose μένει ζωντανή και επιπλέει πάνω από το παγωμένο νερό χάρη στην υποστήριξη μιας πόρτας που επιπλέει. Ο Jack από την άλλη δεν είναι τόσο τυχερός. Πολλοί fans έχουν δημιουργήσει θεωρίες για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να σωθεί ο Jack, θεωρώντας ότι υπάρχει αρκετός χώρος και για τους δύο πάνω στην πόρτα.

Διαβάστε επίσης: Τελικά υπήρχε χώρος για τον Jack στην πόρτα; Ο James Cameron εξηγεί

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το MTV, ο DiCaprio προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις σχετικά με όλες αυτές τις θεωρίες, αλλά οι συμπρωταγωνιστές του δεν σκόπευαν να το αφήσουν έτσι. Η Robbie υπήρξε μεγάλη θαυμάστρια της ταινίας, και είχε προσέξει το πρόβλημα στο σενάριο, ενώ ο Pitt ορκίστηκε να ξαναδεί τη σκηνή ξανά και ξανά, έχοντας στο μυαλό του αυτήν τη λεπτομέρεια. Όσο για τον DiCaprio; Ο ίδιος δεν έχει "κανένα σχόλιο" σχετικά με την επίμαχη σκηνή, αλλά το χαμόγελό του τα λέει όλα.

Δείτε ακόμη: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.