CELEBRITIES

O γιος της Elizabeth Hurley έκανε την πρώτη του δουλειά ως μοντέλο και μας θύμισε τη μαμά του


The Jennettes

18 Ιουλίου 2019

O γιος της Elizabeth Hurley έκανε την πρώτη του δουλειά ως μοντέλο και μας θύμισε τη μαμά του

O γιος της Εlizabeth Hurley, Damian, έχει εντυπωσιάσει το κοινό στην πρώτη του δουλειά ως μοντέλο, με την αυτοπεποίθηση και την εμφάνισή του, που θυμίζουν καταπληκτικά τη διάσημη μαμά του.

Ο 17χρονος με τα μακριά μαλλιά, πόζαρε σε μια καινούρια διαφήμιση - video για το brand της celebrity makeup artist, Pat McGrath, φορώντας ένα απλό μαύρο δερμάτινο jacket και ένα λευκό T-shirt.

Αυτό που πραγματικά ξεχώρισε ήταν το ογκώδες χτένισμα στα μαλλιά του, το λαμπερό δέρμα του και το άψογο γωνιώδες πρόσωπό του που θύμισε έντονα τις εποχές που η μητέρα του ήταν supermodel.

Ο Damian και η Elizabeth έχουν μια πολύ ξεχωριστή σχέση, την οποία κανείς από τους δύο δε φοβάται να δείξει στα social media. Οι δυο τους δεν έχουν κοινή μόνο την εμφάνιση και το ταλέντο, αλλά και το ίδιο modeling agency, Tess Managemen. Φαίνεται πως ο Damian βαδίζει πραγματικά στα βήματα της μητέρας του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.