CELEBRITIES

H Laetitia Casta δηλώνει ότι περίμενε καιρό να γίνει 40 απενοχοποιοώντας έτσι την έννοια της ηλικίας


The Jennettes

23 Ιουλίου 2019

H Laetitia Casta δηλώνει ότι περίμενε καιρό να γίνει 40 απενοχοποιοώντας έτσι την έννοια της ηλικίας

To αγαπημένο μοντέλο και ηθοποιός, που αγαπήθηκε όσο λίγες για την ξεχωριστή ομορφιά της, σήμερα είναι μητέρα τριών παιδιών και εξακολουθεί να είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Το supermodel μιλάει για τη ζωή της, την ομορφιά και την ελευθερία που θέλει να έχει στις επιλογές της. Είναι ένα διαχρονικό σύμβολο ομορφιάς και πρόσφατα έγινε εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού, Elle, και ποζάρει γυμνή στον ήλιο με γαλάζιο φόντο, μιλώντας για όλα.

Δεν είναι απλά μια όμορφη γυναίκα αλλά και μια πολύ έξυπνη γυναίκα αφού πάντα την ενδιέφερε όπως αναφέρει να εξελίξει την προσωπικότητά της. Οι συνεργασίες κορυφής πολλές: Yves Saint Laurent, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Vivienne Westwood.

"Θεωρώ ωραίο να γεράσω. Περίμενα για πολύ καιρό να γίνω 40 ετών. Τώρα αρχίζει να είναι πραγματικά ενδιαφέρον ", δηλώνει η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό απενοχοποιώντας την ηλικία με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.