CELEBRITIES

O Lenny Kravitz δήλωσε ότι βλέπει τον σύζυγο της πρώην του «σαν αδερφό»


The Jennettes

22 Ιουλίου 2019

Lenny Kravitz

Ο Lenny Kravitz μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Lisa Bonet, και τον σύζυγό της, Jason Momoa. Ο Kravitz και η Bonet έχουν πάρει διαζύγιο από το 1993, κι έχουν μαζί μια κόρη 30 ετών, τη Ζoey Kravitz. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή, οι δυο τους διατηρούν μια πολύ όμορφη σχέση.

"Περνάς από έναν γάμο με κάποιον, χωρίζεις και είναι πολύ δύσκολο", δήλωσε ο ίδιος στους Times. "Aλλά [H Lisa κι εγώ] δουλέψαμε και διαθέσαμε χρόνο ώστε να γίνουμε ξανά κολλητοί φίλοι", είπε.

Η κοντινή σχέση που έχουν οι δυο τους επεκτείνεται και στον σύζυγο της Bonet, Jason Momoa, ο οποίος είναι και πατέρας των δυο μικρότερων παιδιών της. "Οι οικογένειές μας είναι καλά αναμεμειγμένες. Αγαπώ τον σύζυγό της - τον έχω σαν αδερφό μου - και αγαπώ τα παιδιά. Είναι υπέροχο αλλά χρειάζεται δουλειά", εξήγησε.

Το συναίσθημα φαίνεται πως είναι αμοιβαίο, καθώς ο Momoa μοιράστηκε πριν μερικούς μήνες μια φωτογραφία του ίδιου και του Kravitz στην οποία φορούσαν ασορτί δαχτυλίδια. Ο «Aquaman» αποκάλυψε ότι επρόκειτο για ένα δικό του δώρο στον Kravitz, το οποίο αποτελεί συμβολισμό για το ότι οι δυο τους προσέχουν ο ένας τον άλλο.

Δείτε ακόμη: 9+1 celebrity διαζύγια πολλών εκατομμυρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.