CELEBRITIES

O Idris Elba σχολιάζει την εμφάνισή του στο viral trailer του musical "Cats"


The Jennettes

25 Ιουλίου 2019

O Idris Elba σχολιάζει την εμφάνισή του στο viral trailer του musical "Cats"

Ο κόσμος των social media δεν έχει σταματήσει να μιλάει για το trailer του musical Cats από όταν κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα το cast της ταινίας έχει αρχίσει να παίρνει μέρος. Ο Idrisl Elba παίζει τον ρόλο του Macavity. Η αντίδρασή του στο trailer θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε την ταινία, και θα σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον "άτακτο" γατίσιο χαρακτήρα που ενσαρκώνει.

"Όταν είδες τον ευαυτό σου ως γάτα με ψηφιακή επεργασία, εντελώς ξυρισμένο...Ποια ήταν η αντίδρασή σου;", τον ρώτησαν από το ET Canada.

O Idris Elba απάντησε με ένα γατισιο γρύλισμα. "Αυτή ήταν η αντίδρασή μου", είπε, συμπληρώνοντας ότι νιώθει πολύ περήφανος που συμμετείχε σε αυτήν τη δουλειά.  "Η δημιουργία ταινιών είναι υπέροχη αυτήν τη στιγμή... Μπορούμε να κάνουμε τόσα μαγικά πράγματα".

Εκτός από επαίνους για τον τρόπο που ο σκηνοθέτης Tom Hooper έχει μεταφέρει στο show στη μεγάλη οθόνη, ο Elba πρόσφερε και μερικές πληροφορίες για τον μυστηριώδη χαρακτήρα που ενσαρκώνει. Παίζω τον Macavity. O Macavity είναι ένας φτωχός τύπος αλλά είναι και λίγο άτακτη γάτα", εξήγησε. "Περιμένω με ενθουσιασμό να τον δουν οι άνθρωποι", είπε. Και δεδομένου του τρόπου που το κοινό - και κυρίως οι γυναίκες - έχουν αντιδράσει στην παρουσία του, μάλλον το αίσθημα είναι αμοιβαίο.

Δείτε ακόμη: 8 stars που άλλαξαν το σώμα τους για μία ταινία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.