CELEBRITIES

Η Jamie Lee Curtis και ο Arnold Schwarzenegger ξανασυναντήθηκαν 25 χρόνια μετά τα "Αληθινά Ψέματα"


The Jennettes

29 Ιουλίου 2019

Η Jamie Lee Curtis και ο Arnold Schwarzenegger ξανασυναντήθηκαν 25 χρόνια μετά τα "Αληθινά Ψέματα"

25 χρόνια μετά το ντεμπούτο της σχεδόν κλασικής πλέον κωμωδίας - περιπέτειας "Αληθινά Ψέματα", ο Arnold Schwarzenegger και η Jamie Lee Curtis ξαναντήθηκαν και έβγαλαν μια φωτογραφία μαζί.

Η Curtis μοιράστηκε τα νέα στο Instagram συνοδεύοντας την ασπρόμαυρη φωτογραφία με τη λεζάντα "Ξανά μαζί για πρώτη φορά. @schwarzenegger Μου κόβεις ακόμα την ανάσα! Μεγαλύτεροι, σοφότεροι, αλλά ακόμα οι ίδιοι στην ουσία μας. Μαθαίνοντας, αγαπώντας και γελώντας σε όλη τη διαδρομή".

Η ταινία του σκηνοθέτη James Cameron έκανε πρεμιέρα το 1994 και αφηγούνταν την ιστορία του Harry Tasker, (Schwarzenegger), ενός φυσιολογικού οικογενειάρχη που ζει διπλή ζωή ως κατάσκοπος της κυβέρνησης. Όταν απαγάγουν τη σύζυγό του Helen (Curtis), και την κόρη τους, Dana, ο Harry πρέπει να τις σώσει πριν να είναι αργά.

Η φωτογραφία των πρωταγωνιστών έκανε το κοινό να αναρωτηθεί αν πρόκειται να γυριστεί κάποιο reboot ή να συνεργαστούν οι δύο ηθοποιοί για κάποιο νέο project, αλλά μάλλον δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο στο άμεσο μέλλον, δεδομένου ότι είναι και οι δύο απασχολημένοι με άλλες δουλειές.

Δείτε ακόμη: Ποια ατάκα από ταινία σημάδεψε τη χρονιά που γεννηθήκατε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.