CELEBRITIES

Μια παλιά συνέντευξη της Lady Gaga έγινε viral για έναν πολύ καλό λόγο


The Jennettes

29 Ιουλίου 2019

Μια παλιά συνέντευξη της Lady Gaga έγινε viral για έναν πολύ καλό λόγο

¨Ενα clip από μια συνέντευξη της Lady Gaga από το 2009 έχει γίνει ξανά viral, και ένας από τους λόγους είναι το πόσο εύστοχη είναι η απάντηση που δίνει.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η μουσικός και τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν την "τρομάζει" το ότι οι σεξουαλικές αναφορές στα τραγούδια της θα μπορούσαν να "υπονομεύσουν" τη μουσική της.

"Δεν φοβάμαι, φοβάστε εσείς;" ρώτησε με απάθεια η Gaga, πριν υπενθυμίσει ότι έχει ήδη τρία album που έχουν βρεθεί στο no 1 και ότι τα album της έχουν κάνει σχεδόν τέσσερα εκατομμύρια πωλήσεις.

"Bλέπετε, αν ήμουν άντρας και καθόμουν εδώ με ένα τσιγάρο στα χέρια, πιάνοντας τον καβάλο μου και μιλώντας για το ότι κάνω μουσική γιατι μου αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και το να κάνω σεξ με κορίτσια, θα με λέγατε rock star", συνέχισε. "Αλλά όταν το κάνω αυτό στη δική μου μουσική και στα δικά μου video, επειδή είμαι γυναίκα και κάνω ποπ μουσική, είστε επικριτικοί και λέτε ότι είναι διασπαστικό. Είμαι απλώς μια rock star".

Από όταν κοινοποιήθηκε στο Twitter την προηγούμενη εβδομάδα, το κλιπ έχει ιδωθεί σχεδόν ένα εκατομμύριο φορές. Η απάντηση της Gaga είναι εξαιρετική, αλλά δυστυχώς, ένας από τους λόγους που αυτό το clip έγινε viral, είναι ότι αυτού του τύπου οι ερωτήσεις συνεχίζουν να γίνονται σε γυναίκες καλλιτέχνες δέκα χρόνια αργότερα.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.