CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow μίλησε ανοιχτά για το πώς βλέπει τον εαυτό της όσο μεγαλώνει


The Jennettes

26 Ιουλίου 2019

H Gwyneth Paltrow μίλησε ανοιχτά για το πώς βλέπει τον εαυτό της όσο μεγαλώνει

Kατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου επεισοδίου του Goop, The Beauty Closet, η ιδρύτρια του lifestyle brand, Gwyneth Paltrow, μίλησε ανοιχτά το πώς είναι να μεγαλώνεις υπό τα φώτα της δημοσιότητας και πώς αντέδρασε στην αλλαγή της εμφάνισής της.

Μιλώντας στις παρουσιάστριες, Jean Godfrey-June και Megan O’Neill, η Paltrow παραδέχτηκε πως δεν ένιωθε πάντα άνετα με την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια των χρόνων, αλλά είπε πως έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις αλλαγές με τον χρόνο και να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της.

"Πάντα ένιωθα τόσο περίεργα με την εμφάνισή μου," είπε η Paltrow σχετικά με την ηλικία. "Πιστεύω πως είναι πολύ σπάνιο να πιστεύει κανείς πως είναι πανέμορφος και έτσι νιώθω σαν κάθε άλλη γυναίκα - δηλαδή, δεν το βλέπω αυτό όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη."

"Πιστεύω πως για 'μένα είναι πιο εσωτερικό το συναίσθημα," συνέχισε. "Ξέρετε, όσο προχωράω στη ζωή και νιώθω όλο και περισσότερο ο εαυτός μου και λιγότερο επικριτική για εμένα, οι αξίες μου γίνονται πιο ξεκάθαρες. Μπορώ να είμαι ακέραια συνεχώς, πράγμα που είναι πολύ πιο δύσκολο όταν είσαι νεαρή γυναίκα και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους και να διαχειριστίες όλα αυτά τα πράγματα".

Δείτε ακόμη: 13 Celebrities που η ηλικία τους θα σας ξαφνιάσει

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.