CELEBRITIES

Η 22χρονη σύντροφος του Leonardo DiCaprio σχολίασε τα 22 χρόνια διαφοράς τους


The Jennettes

29 Ιουλίου 2019

Η 22χρονη σύντροφος του Leonardo DiCaprio σχολίασε τα 22 χρόνια διαφοράς τους

Ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται σχεδόν στη μέση της δεκαετίας των 40 - 44 για την ακρίβεια - και βγαίνει με την Camila Morrone, ετών 22, από τον Δεκέμβριο του 2017. Το ζευγάρι δέχεται ιδιαίτερη κριτική για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους - και αυτή τη φορά η Morrone αποφάσισε να απαντήσει σε αυτές τις κριτικές.

O DiCaprio και η Morrone γνωρίστηκαν μέσω του πατριού της, Al Pacino, όταν εκείνη ήταν 10 ετών. Επίσης, φαίνεται πως ανεξάρτητα με το πόσο μεγαλώνει ο DiCaprio, οι γυναίκες που βγαίνει παραμένουν σχεδόν στην ίδια ηλικία. Συγκεκριμένα, δεν έχει βγει με καμία πάνω από την ηλικία των 25. Τουλάχιστον, όχι απ' όσο ξέρει το κοινό. Μάλιστα κάποιος έφτιαξε αυτό το γράφημα:

Οπότε, όταν η Camila ανέβασε μία φωτογραφία των ηθοποιών Lauren Bacall και Humphrey Bogart, που είχαν διαφορά ηλικίας 25 χρόνια και έγραψε στη λεζάντα "μία αγάπη σαν κι αυτή", οι followers της αποφάσισαν να σχολιάσουν πως η σχέση της με τον DiCaprio θα τελειώσει όταν γίνει 25 ή πως ο ηθοποιός "νοιάζεται μόνο για το σώμα της".

Η Morrone όμως απάντησε και σε αυτά τα σχόλια: "Καλημέρα κόσμε και καλή Παρασκευή. Μόλις διάβασα μερικά από τα σχόλια στο Instagram και... θεε μου, ο κόσμος είναι τόσο κακός και γεμάτος θυμό με τους ανθρώπους που δε γνωρίζει. Υποθέτω πως απλά ελπίζω αυτή την Παρασκευή ο κόσμος να μάθει να ζει με λίγο λιγότερο μίσος και να τοποθετεί τον χρόνο και το ενδιαφέρον του αλλού, γιατί το να ζεις χωρίς μίσος είναι πολύ ωραίο συναίσθημα".

Δείτε ακόμη: O Leonardo DiCaprio κάνει την ανατροπή με το νέο του κορίτσι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.