CELEBRITIES

Ο κήπος του David και της Victoria Beckham έγινε ακόμη πιο παραμυθένιος


The Jennettes

31 Ιουλίου 2019

Ο κήπος του David και της Victoria Beckham έγινε ακόμη πιο παραμυθένιος

Φαίνεται πως ο David και η Victoria Beckham είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν το σπίτι τους στο Cotswolds στο απόλυτο παραμυθένιο θέρετρο. Παρόλο που το ζευγάρι δεν έχει κάνει ποτέ κάποιο επίσημο tour στο εντυπωσιακό εξοχικό, οι fans έχουν ρίξει κλεφτές ματιές χάρη στις φωτογραφίες που τα μέλη της οικογένειας έχουν μοιραστεί στα social media. Το τελευταίο post, το οποίο έχει κάνει ο 14χρονος Cruz Beckham αποκάλυψε ότι μια ακόμη πολυτελής λεπτομέρεια έχει προστεθεί στην παραμυθένια αυλή.

Σε ένα Instagram story του εφήβου, φάνηκε πως στον κήπο τους έχει προστεθεί μια ξύλινη μικρή πισίνα για χαλάρωση, καθώς και μια παραδοσιακή Εσθονιακή σάουνα (την οποία πιθανόν πρόσθεσαν στο τέλος του 2018). Η σχεδιάστρια μόδας και ο αστέρας του ποδοσφαίρου πρόσθεσαν έναν οπωρώνα και μια λιμνούλα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, ο οποίος σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο Marcus Barnett

jenny.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you to @iglucraft I’m loving it with this cold weather right now 👍🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He keeps telling me it’s coming home and I’m starting to believe him!! X 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Δείτε ακόμη: Σε ποιό πολυτελές διαμέρισμα θα μείνει ο George και η Amal Clooney;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.