CELEBRITIES

H Meghan Markle θα κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων για φιλανθρωπικό σκοπό


The Jennettes

1 Αυγούστου 2019

H Meghan Markle θα κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων για φιλανθρωπικό σκοπό

H Meghan Markle θα δοκιμάσει τον εαυτό της σε έναν νέο τομέα, αυτόν του fashion design.

Η Δούκισσα του Sussex ανακοίνωσε στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue, του οποίου έγινε αρχισυντάκτρια ως guest, ότι πρόκειται να δημιουργήσει μια σειρά ρούχων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε συνεργασία με τα βρετανικά πολυκαταστήματα Marks and Spencer και John Lewis & Partners, το brand Jigsaw και τη σχεδιάστρια και φίλη της, Misha Nonoo, η Meghan θα κυκλοφορήσει μια capsule συλλογή ρούχων εργασίας, με σκοπό να επωφεληθεί το φιλανθρωπικό ίδρυμα Smart Works, το οποίο βοηθά άνεργες και ευάλωτες γυναίκες να επιστρέψουν στη δουλειά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο τέλος της χρονιάς. "Για κάθε ρούχο που θα αγοράζει ένας πελάτης, ένα ρούχο θα δωρίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς", έγραψε η Meghan στη Βρετανική Vogue. "Αυτό όχι μόνο μας επιτρέπει να γινόμαστε ο ένας μέρος της ιστορίας του άλλου, αλλά μας υπενθυμίζει και ότι είμαστε σε αυτό μαζί".

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.