CELEBRITIES

H Lena Dunham προσπάθησε να φιλήσει τον Brad Pitt στο κόκκινο χαλί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ αμήχανο


The Jennettes

1 Αυγούστου 2019

H Lena Dunham προσπάθησε να φιλήσει τον Brad Pitt στο κόκκινο χαλί και το αποτέλεσμα ήταν πολύ αμήχανο

Xιλιάδες δημοσιεύματα έχουν κυκλοφορήσει τον τελευταίο χρόνο που θέλουν τον Brad Pitt να φλερτάρει με συναδέλφους και γνωστές του, από τη Charlize Theron, μέχρι τη Lena Dunham.

Η ίδια η Dunham έχει πει στο παρελθόν πως φλέρταρε με τον Brad Pitt κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Κάποτε στο Hollywood", αλλά η ηθοποιός το πήγε ένα βήμα παραπέρα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο.

Όταν το cast εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, η Dunham βρέθηκε μακριά από τον Pitt, καθώς τους χώρισε ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino, και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio και Margot Robbie.

Όμως η Dunham βρήκε τον τρόπο και προσέγγισε τον Pitt για να του δώσει ένα φιλί στα χείλη.

Η προσπάθειά της δεν ήταν πολύ πετυχημένη, αφού η ηθοποιός κατάφερε να φιλήσει το μισό στόμα του Pitt και να προκαλέσει αμηχανία σε όλους.

Η ίδια έγραψε στο twitter λίγες μέρες πριν: "Δεν έχω κάθε μέρα την ευκαιρία να φορέσω καφτάνι, να περπατήσω ξυπόλυτη, να φλερτάρω με τον Brad Pitt και να μπω σε αίρεση...για δουλειά."

Δείτε ακόμη: Flashback: Όταν ο Brad Pitt ήταν με την Gwyneth Paltrow...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.