CELEBRITIES

Η Angelina Jolie εξήγησε τον λόγο που ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες «σατανικές γυναίκες»


The Jennettes

6 Αυγούστου 2019

Η Angelina Jolie εξήγησε τον λόγο που ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες «σατανικές γυναίκες»

Η Αngelina Jolie, η οποία είναι γνωστή για την ανθρωπιστική της δράση, έγραψε ένα δοκίμιο για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Elle, μιλώντας για τις γυναίκες, τις ταμπέλες και τα μαθήματα που θα ήθελε οι κόρες της να μάθουν από εκείνη.

"Λέω συχνά στις κόρες μου ότι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούν να κάνουν είναι να αναπτύξουν το μυαλό τους", γράφει. "Μπορείς πάντα να φορέσεις ένα όμορφο φόρεμα, αλλά δεν έχει σημασία τι φοράς απέξω αν το μυαλό σου δεν είναι δυνατό. δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό - μπορείς ακόμα να πεις και μαγευτικό - από μια γυναίκα με ανεξάρτητη θέληση και γνώμη.

Η Angelina δεν παρέλειψε να επαινέσει και τους τρεις γιους της, τους οποίους έχει με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt. "Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότεορ περήφανη για τους γιους μου και τους άντρες που πρόκειται να γίνουν, για τον τρόπο που σέβονται τις αδερφές τους και τον τρόπο που τους σέβονται κι εκείνες", έγραψε.

Επιπλέον, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις "σατανικές γυναίκες" και τον λόγο που ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες. "Βλέποντάς το με αυτό το φως, οι 'σατανικές γυναίκες' είναι απλώς γυναίκες που είναι κουρασμένες από την αδικία και την κακομεταχείριση. Γυναίκες που αρνούνται να ακολουθήσουν κανόνες και κώδικες που δεν πιστεύουν ότι είναι οι καλύτεροι για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Γυναίκες που δεν εγκαταλείπουν τη φωνή και τα δικαιώματά τους, ρισκάροντας ακόμα και τον θάνατο, τη φυλάκιση ή την απόρριψη από τις οικογένειες και τις κοινότητές τους. Αν αυτό είναι η σατανικότητα, τότε ο κόσμος χρειάζεται περισσότερες σατανικές γυναίκες."

Προσέγγισε όμως το ζήτημα και με έναν διαφορετικό τρόπο. "Είναι επίσης αλήθεια ότι οι γυναίκες δεν ξυπνούν κάθε πρωί θέλοντας να πολεμήσουν. Θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ήπιες και στοργικές και γεμάτες χάρη και αγάπη - δεν είναι όλοι γεννημένοι για να μάχονται. Και δεν έχουμε μαγικές δυνάμεις. Αυτό που όντως έχουμε είναι η ικανότητα να υποστηρίζουμε η μια την άλλη και να δουλεύουμε με τους πολλούς και υπέροχους άντρες που εκτιμούν και σέβονται τις γυναίκες ως ίσους."

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία επίσημη εμφάνιση με τις κόρες της, "H Angelina Jolie έκανε μία επίσημη εμφάνιση με τις κόρες της, Shiloh και Zahara

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.