CELEBRITIES

Το πορτρέτο της Beyonce θα μπει στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων των ΗΠΑ


The Jennettes

7 Αυγούστου 2019

beyonce.jpg

Η Beyoncé συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Το εντυπωσιακό ποτρέτο της για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue, το οποίο φωτογράφισε ο 24χρονος Tyler Mitchell θα εκτεθεί στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων του Ιδρύματος Smithsonian, στην Washington, D.C. Ο διάσημος φωτογράφος μοιράστηκε τα νέα την Τρίτη μέσω Instagram, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη και τον ενθουσιασμό του για το γεγονός.

"Έναν χρόνο πριν σπάσαμε το φράγμα. Από τότε και μετά ήταν σημαντικό να περάσουμε όλη τη χρονιά επιβεβαιώνοντας ότι κάθε κομμάτι του φράγματος θα παρέμενε σπασμένο. Και τώρα χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι το ότι αυτή η εικόνα θα γίνει μέρος της μόνιμης συλλογής της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Ιδρύματος Smithsonian", έγραψε ο Mitchell στο συνοδευτικό κείμενο της διάσημης πλέον φωτογραφίας. Το πότε θα γίνει αυτό βέβαια, δεν είναι γνωστό.

Πέρυσι, ο Μitchell έγινε ο πρώτος Αφροαμερικάνος που φωτογράφισε για το εξώφυλλο της Vogue. Επιπλέον, του δόθηκε η ευκαιρία να φωτογραφίσει την Zendaya για το εξώφυλλο της στην Vogue τον Μάιο του 2019.

Δείτε ακόμη: Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.