CELEBRITIES

H Kate Hudson μίλησε ανοιχτά για την αμφιλεγόμενη γυμνή της φωτογράφηση και παραδέχτηκε ότι της αρέσει να είναι γυμνή


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

H Kate Hudson μίλησε ανοιχτά για την αμφιλεγόμενη γυμνή της φωτογράφηση και παραδέχτηκε ότι της αρέσει να είναι γυμνή

Η Kate Hudson νιώθει άνετα με το να ποζάρει γυμνή και το παραδέχεται.

Σε ένα πρόσφατο κείμενό της για το περιοδικό InStyle, η ηθοποιός και σχεδιάστρια μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να ποζάρει γυμνή το 2001 για το εξώφυλλο του περιοδικού. Η ζωή της από τότε έχει αλλάξει πολύ, καθώς απέκτησε τρία παιδιά, μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον κινηματογράφο και μια εταιρεία με αθλητικά ρούχα, αλλά ένα πράγμα έμεινε το ίδιο: Ακόμα νιώθει πολύ καλά όταν είναι γυμνή.

Προς τιμήν της 25ης επετείου του περιοδικού, η 40χρονη ηθοποιός, μαζί με άλλες 14 σταρ όπως η Halle Berry, η Gwyneth Paltrow και η Cameron Diaz, θυμήθηκε τα οκτώ εξώφυλλά της στο περιοδικό, και ιδιαίτερα εκείνο του 2001.

"Αυτό απαγορεύτηκε από συγκεκριμένα καταστήματα, γιατί θεωρήθηκε απρεπές", λέει η ηθοποιός σε ένα video. "Δεν τρέχει τίποτα, πουλήσαμε πάρα πολλά ούτως ή άλλως".

H ίδια παραδέχτηκε ότι όχι μόνο δεν μετάνιωσε την προκλητική φωτογράφηση, αλλά την απόλαυσε κιόλας.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν χρειάζονται πολλά για να γδυθώ", είπε στο περιοδικό. "Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ο,τι θέλουν, αλλά εμένα μου αρέσει να είμαι γυμνή. Πάντα μου άρεσε"

Η Ηudson μίλησε επίσης για το πρώτο της εξώφυλλο, το 1996, μαζί με την μητέρα της Goldie Hawn. Η 16χρονη τότε Hudson επέστρεψε από το σχολείο και βρήκε τη μητέρα της να κάνει τη φωτογράφηση, οπότε εντελώς απρόσμενα αποφάσισε να συμμετάσχει κι εκείνη.

Στα συνολικά 8 εξώφυλλά της για το περιοδικό, η Hudson έχει ποζάρει σε πολλές διαφορετικές ηλικίες και φάσεις και η ίδια λέει ότι μέσα από αυτά μπορεί κανείς να δει "όλες τις διαφορετικές φάσεις του σώματός στη ζωή μου".

Δείτε ακόμη: Το καθημερινό στιλ της Kate Hudson

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.