CELEBRITIES

Η Gwyneth Paltrow κάνει διακοπές με τον πρώην της και την σύντροφό του


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

Η Gwyneth Paltrow κάνει διακοπές με τον πρώην της και την σύντροφό του


Η ταλαντούχα ηθοποιός, Gwyneth Paltrow και ο σύζυγός της Brad Falchuk εθεάθησαν να χαλαρώνουν στη θάλασσα με τον πρώην της, Chris Martin και την νυν φίλη του, Dakota Johnson.

Είναι γνωστό ότι η Paltrow διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην της και συνεχίζουν να κάνουν παρέα και μάλιστα όλα δείχνουν ότι τα δυο ζευγάρια απολαμβάνουν την κοινή παρέα.

Η κοινή καλοκαιρινή έξοδος έρχεται εν μέσω της πρόσφατης συμφιλίωσης του Chris και της Dakota. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η Gwyneth ήταν εκείνη που μεσολάβησε για να τα ξαναβρούν.

Η Gwyneth και ο Chris ήταν παντρεμένοι από το 2003 έως το 2016 και είναι γονείς της 15χρονης Apple και του 13χρονου γιου Moses και είναι λίγα από τα ζευγάρια του Hollywood που βλέπουμε να είναι δυο καλοί φίλοι και μετά το χωρισμό τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν δείχνουν το πόσο άνετοι είναι και οι δυο με το γεγονός ότι έχουν συνεχίσει στην προσωπική τους ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.