CELEBRITIES

Η Jessica Biel μοιράστηκε μια selfie της χωρίς makeup για έναν πολύ καλό σκοπό


The Jennettes

10 Αυγούστου 2019

Η Jessica Biel μοιράστηκε μια selfie της χωρίς makeup για έναν πολύ καλό σκοπό

Η Jessica Biel έδειξε την φυσική ομορφιά της για να διαδώσει ένα μήνυμα θετικής ενέργειας και δύναμης.

Η 37χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια selfia η οποία τη δείχνει με γυαλιά και χωρίς makeup, για να υποστηρίξει το μοντέλο Kate Upton και την καινούρια καμπάνια #ShareStrong.

Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει στόχο να ενδυναμώσει τους ανθρώπους, και κυρίως τις γυναίκες, να μοιραστούν όσα τις κάνουν να νιώσουν δυνατές. Την Πέμπτη, η Upton μοιράστηκε ένα video στο οποίο προπονείται και παίζει με την κόρη της, παρακινώντας τις γυναίκες να μοιραστούν τις αγωνίες και τα κίνητρά τους για να γίνονται δυνατότερες.

Η Biel έγινε αμέσως μέρος της καμπάνια, και ανέβασε μια φωτογραφία της χωρίς ίχνος makeup, γράφοντας: "Μοιράζοντας λίγη αυτοαγάπη σήμερα με μηδενικά φίλτρα μηδενικό makeup, για το κορίτσι μου την @KateUpton". Στη συνέχεια πρόσθεσε "Είναι σε μια αποστολή για να ενθαρρύνει όλους τους ανθρώπους να νιώσουν δυνατοί και να αγαπήσουν τον εαυτό τους *όπως είναι*. Και νιώθω ιδιαίτερη τιμή που βοηθάω στη διάδοση αυτού του μηνύματος. Δώστε ένα δευτερόλεπτο και δείξε τον πραγματικό εαυτό σας. Κάντε tag κάποιον που θαυμάζετε και μοιράστε το μήνυμα #ShareStrong".

H Βiel είναι μια από τις πολλές γυναίκες που έχουν δημοσιεύσει μια selfie χωρίς makeup μετά τη δημοσίευση της Upton.

Δείτε ακόμη: #NoMakeUp Selfies

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.