CELEBRITIES

Το μήνυμα του Leonardo DiCaprio για τα σκουπίδια που βρίσκονται στον βυθό της Άνδρου


The Jennettes

12 Αυγούστου 2019

Το μήνυμα του Leonardo DiCaprio για τα σκουπίδια που βρίσκονται στον βυθό της Άνδρου

Ο Leonardo DiCaprio βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές και το πιο πρόσφατο post του στο Instagram είχε να πει πολλά για την κατάσταση του βυθού ενός από τα πιο διάσημα ελληνικά νησιά.

Ο ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο που απεικονίζει τον βυθό της Άνδρου μέσα στον οποίο βρίσκονται εκατοντάδες σκουπίδια. "Πλαστικές σακούλες και καθίσματα τουαλέτας. Εκατοντάδες κομμάτια πεταμένων αλιευτικών διχτυών. Όλα αυτά ήταν κολλημένα στον βυθό της θάλασσας στο νησί της Άνδρου στην Ελλάδα. Εθελοντές συγκέντρωσαν περίπου 660 λίβρες πλαστικών σκουπιδιών. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μικροπλαστικά που αφήνουν ένα αόρατο αποτύπωμα στο περιβάλλον και ακόμη και σε εμάς τους ίδιους. Αυτά μπορούν να καταναλωθούν από τα ψάρια, τα οποία στη συνέχεια γίνονται μέρος της δικής μας διατροφής."

Ο Leonardo DiCaprio είναι αρκετά ευαισθητοποιημένος με το περιβάλλον, ενώ μάλιστα έχει ιδρύσει και μία οργάνωση για την προστασία του, το Leonardo DiCaprio Foundation.

Δείτε ακόμη: Πόσο μικροί είμαστε σε σχέση με το περιβάλλον που ζούμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.