CELEBRITIES

O λόγος που η Κarlie Kloss και η Taylor Swift δεν είναι πια φίλες


The Jennettes

12 Αυγούστου 2019

O λόγος που η Κarlie Kloss και η Taylor Swift δεν είναι πια φίλες

H Τaylor Swift και η Karlie Kloss είχαν υπάρξει πολύ καλές φίλες για ένα χρονικό διάστημα. Φαίνεται όμως πως η κρίση στη σχέση τους δημιουργήθηκε όταν το μοντέλο εκμεταλλεύτηκε τη φιλοξενία της ηθοποιού.

Η Swift είχε δηλώσει ότι η Kloss είχε το δικό της δωμάτιο, μαζί με τα αγαπημένα της σνακ στο πολυτελές σπίτι της τραγουδίστριας. Σύμφωνα με μια πηγή του The Post, η Swift εξοργίστηκε όταν η Kloss κάλεσε φίλους στο σπίτι της Swift χωρίς την άδειά της.

Και οι δύο πλευρές αρνούνται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, όμως μια πηγή εξηγεί ότι οι δυο τους είχαν ένα καυγά, που "πήρε τρελές διαστάσεις".

"Η Τaylor ενοχλήθηκε για κάτι τρελό και απομακρύνθηκε από την Karlie", δήλωσε η πηγή, αν και ο εκπρόσωπος της Karlie το αρνείται.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Swif κατηγορείται για υπεραντίδραση. Η τραγουδίστρια απέρριψε τις προσκλήσεις και για τους δύο γάμους της Kloss που έγιναν μέσα στη χρονιά, σύμφωνα με μια πηγή κοντινή και στις δύο. Ο εκπρόσωπος της Kloss βέβαια, υποστήριξε ότι η Swift δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Δείτε ακόμη: Το γραφείο της Karlie Kloss μοιάζει με το σπίτι των ονείρων μας

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.