CELEBRITIES

Η ιστορία της Πριγκίπισσας Diana γίνεται musical στο Broadway


The Jennettes

13 Αυγούστου 2019

princessdiana.jpg

To musical με τίτλο Diana, το οποίο βασίζεται στην αληθινή ιστορία της κοπέλας που έγινε πριγκίπισσα ετοιμάζεται επισήμως για το Broadway. To musical, το οποίο μόλις ολοκλήρωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του που έγινε στην California, εξερευνά τη ζωή της πριγκίπισσας Diana, και κυρίως τον ταραχώδη γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο, την εξωσυζυγική σχέση του με την Camilla Parker Bowles και τον χωρισμό τους.

Το musical έχει γραφτεί από τους βραβευμένους με Tony Award Joe DiPietro και David Bryan. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τις αβάν πρεμιέρ στο θέατρο Longacre της Νέας Υόρκης στις 2 Μαρτίου του 2020, και οι πόρτες θα ανοίγουν επίσημα για το κοινό στις 31 Μαρτίου. Την πριγκίπισσα Diana θα υποδυθεί όπως και στο αρχικό musical η Jeanna de Waal, κι ο Roe Hartrampf θα ενσαρκώσει τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο σεναριογράφος Joe DiPietro μιλώντας για το musical, δήλωσε: "Έχει να κάνει με τον γάμο. Οι τέσσερις βασικοί χαρακτήρες είναι εκείνη, ο Κάρολος, η Camilla και η Βασίλισσα. Δεν έχει να κάνει με τίποτα άλλο. Δεν έχουμε βασιλική οικογένεια στην Αμερική, και για εμάς είναι σαν παραμύθι με πριγκίπισσες. Εμάς μας αφορά απλώς η ανθρώπινη ιστορία. Απλώς τυχαίνει να αφορά τη βασιλική οικογένεια . Όσοι είδαν το σενάριο από την αρχή συμφώνησαν ότι είναι στην πραγματικότητα μια ανθρώπινη ιστορία."

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.