CELEBRITIES

Placido Domingo: Ο διάσημος τενόρος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση


The Jennettes

14 Αυγούστου 2019

Placido Domingo: Ο διάσημος τενόρος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο διάσημος τενόρος, Placido Domingo. Όπως μεταδίδει το Associated Press, οκτώ τραγουδίστριες και μία χορεύτρια ισχυρίζονται ότι παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά από τον ισπανό τενόρο σε διάφορες χρονικές στιγμές από τα τέλη της δεκαετίας του ’80.

Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι ο παντρεμένος επί 57 χρόνια Ισπανός τενόρος με την τεράστια διεθνή καριέρα, τις παρενοχλούσε μέσα σε χώρους της όπερας, όπου κατείχε υψηλές διοικητικές θέσεις. Πολλές από τις καταγγελίες συμπίπτουν χρονικά με την εποχή που ο Ισπανός τενόρος ήταν διευθυντής στην όπερα του Los Angeles και της Washington.

Εκτός από τις εννέα γυναίκες, ακόμα έξι ανέφεραν στο Associated Press ότι o Domingo τις έκανε να αισθανθούν άβολα, ζητώντας τους να βγουν μαζί του ραντεβού.

Οι εργαζόμενες στην όπερα με κάθε επαγγελματική ιδιότητα, υποστηρίζουν ότι ήταν αυτόπτες μάρτυρες της ανάρμοστης σεξουαλικής συμπεριφοράς του τενόρου, ο οποίος στα 78 του χρόνια προσελκύει τον κόσμο σε όποια παράσταση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.