CELEBRITIES

Julia Butters: Η (πολύ) νεαρή ηθοποιός που θα καταλάβει το Hollywood


14 Αυγούστου 2019

Julia Butters: Η (πολύ) νεαρή ηθοποιός που θα καταλάβει το Hollywood

Στο Hollywood εμφανίζονται συχνά νέα και φρέσκα πρόσωπα, συνήθως μέσα από ταινίες και σειρές που κάνουν τις πρώτες εμφανίσεις τους. Σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του φετινού καλοκαιριού, το "Κάποτε στο Hollywood" του Quentin Tarantino, μια νέα ηθοποιός έκλεψε την παράσταση. Η Julia Butters είναι μόλις 10 ετών και έχει ήδη βρεθεί στις ίδιες σκηνές με τον Leonardo DiCaprio, τραβώντας την προσοχή του κοινού με την ερμηνεία της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Julia έχει ήδη μερικούς ενδιαφέροντες ρόλους στο βιογραφικό της, και πιθανόν θα επιστρέψει σύντομα στη μεγάλη οθόνη.

Ο πρώτος της ρόλος ήταν το 2014, σε ένα επεισόδιο της σειράς Criminal Minds. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στη σειρά Transparent και στην πολεμική ταινία 13 ώρες με τον John Krasinski. Η μικρή ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά American Housewife, υποδυόμενη ένα κοριτσάκι με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή. Ο Tarantino παρακολουθούσε αυτήν τη σειρά όταν έγραφε το "Κάποτε στο Hollywood" και εντυπωσιάστηκε τόσο από την ερμηνεία της που θέλησε να την δει για την ταινία του.

Επιπλέον, η μικρή γράφει σενάρια και παίζει μόνη της, ενώ όταν μεγαλώσει θέλει να ασχοληθεί και με τη σκηνοθεσία. Στο κανάλι της στο Υoutube, στο οποίο έχουν μεγάλο μέρος της επιμέλειας οι γονείς της, υπάρχει και μια μικρή ταινία που μοιάζει με θρίλερ, εξολοκλήρου φτιαγμένη από την ίδια. Τέλος είναι ένα χαρισματικό παιδί, που ζωγραφίζει πολύ όμορφα γοργόνες και γάτες, ενώ παραλλήλως έχει μια ενήλικη αίσθηση του στιλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.