CELEBRITIES

Συγκινεί η εξομολόγηση της Jane Fonda για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού της Peter Fonda


18 Αυγούστου 2019

Συγκινεί η εξομολόγηση της Jane Fonda  για τις τελευταίες στιγμές του αδερφού της Peter Fonda

 

To Hollywood θρηνεί για την απώλεια ενός διάσημου ηθοποιού και μέλους μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες που έχουν γράψει ιστορία στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Peter Fonda, γιος του Henry Fonda και μικρός αδελφός της Jane Fonda, που έγινε διάσημος χάρη στον ρόλο του στην  ταινία Easy Rider (1969) απεβίωσε το πρωί της Παρασκευής στο σπίτι του, σε ηλικία 79 ετών. Ο θάνατός του οφειλόταν σε αναπνευστική ανεπάρκεια εξαιτίας του καρκίνου των πνευμόνων από τον οποίο έπασχε.

Συγκίνηση προκάλεσε η εξομολόγηση της αδελφής του Jane Fonda η οποία δήλωσε: «Είμαι πολύ λυπημένη. Ήταν ο μικρός αγαπημένος αδερφός μου. Ήταν ο "πολυλογάς" της οικογένειας». «Πέρασα ορισμένες πανέμορφες στιγμές μόνη μαζί του τις τελευταίες ημέρες. Έσβησε γελώντας». 

Η σχέση του Peter Fonda με τον πατέρα του ήταν περιορισμένη αλλά ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είχαν έρθει πιο κοντά τα χρόνια πριν από τον θάνατο του Henry Fonda, το 1982.

Δείτε στη gallery: Η Jane Fonda και η Helen Mirren περπάτησαν στο Paris Fashion Week

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.